Kabatas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Beyoğlu’nun en iyi eğitim hizmeti veren ticaret meslek lisesi olmak ve Tüm gençlerimizin ilgi, istek ile yetenekleri doğrultusunda yetiştirilmelerini sağlayarak, toplumsal kalkınmanın itici gücü olan nitelikli insan gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır.

Misyon: Evrensel Eğitim ve Öğretim İlkeleri doğrultusunda toplumsal değişmeyi sağlayacak kuşaklar yetiştirerek bilgi ve becerinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük eden bir kurum olmaktır.

Başarılar: Okulumuzdan mezun olan öğrencilerin yaklaşık %23´ü lisans ve önlisans programlarına yerleşmektedir. Diğer mezunlarımız da önemli oranda kendi alanlarına uygun işyerlerinde çalışma hayatına atılmaktadırlar.

Saatler: Sabah Grubu: 07.30 - 13.40 Öğlen Grubu: 13.40 - 19.20 (Çarşamba günleri 20.00)
Isınma: Doğalgaz - Kalorifer
Servis Bilgisi: Yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %23
Sportif Etkinlikler: Yıl içerisinde Beyoğlu İlçe MEM, Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Gençlik Spor Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde sportif etkinlikler düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK, Beyoğlu İlçe MEM ve Beyoğlu Belediyesi´nin düzenlemiş olduğu bilimsel etkinliklere katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Projesi kapsamında proje çalışmamız devam etmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuz Proje Meslek Lisesi kapsamında olup, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından desteklenmektedir.

WEB - https://kabatastml.meb.k12.tr

Adres - ÖMER AVNİ MAH. MUHTAR LEYLA ILDIR SOK. NO/4 BEYOĞLU / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Adres - ÖMER AVNİ MAH. MUHTAR LEYLA ILDIR SOK. NO/4 BEYOĞLU / İSTANBUL